14.10.2019 |
clicama

El primer centre de realitat virtual de Mollet, Virtuality, obre dissabte les portes

El primer centre de realitat virtual de Mollet, Virtuality, obre dissabte les portes

El primer centre de realitat virtual de Mollet, Virtuality, obre dissabte les portes al número 9 del carrer Ramon Casas. La inauguració del nou espai d'oci de la ciutat es farà a les 11 del matí i s'oferirà un pica pica als assistents. Ja a la tarda el centre que ofereix diversió i entreteniment en forma de realitat virtual obrirà ja les seves portes en l'horari normal.


Virtuality obrirà les seves portes totes les tardes, a partir de les cinc i fins a les vuit, i els dissabtes i diumenges.


A Virtuality els que ho vulguin podran viure experiències com nadar entre taurons, viatjar per tot el món des de l'aire o lluitar contra robots, per dir algunes de les moltes aventures que fa possible la realitat virtual.

Podran fer-ho sols o bé en companyia d'altres. Fins i tot, en alguns jocs, la realitat virtual els permetrà lliurar apassionants batalles contra els seus amics i coneguts. Tot això gràcies a aquest sistema en què les persones, per mitjà d'unes ulleres especials amb auriculars i uns comandaments, poden interactuar amb mons imaginables i altres que no ho és tant.

D'entrada el local disposarà de dues zones de jocs, però la idea de l'Alejandro Pérez, el promotor d'aquest local d'oci tecnològic, és ampliar-ho a quatre o sis.

La proposta és per gairebé totes les edats - es pot jugar des de 9 anys- i l'Alejandro vol que Virtuality sigui un referent d'oci familiar i ha previst habilitar espai per festes i aniversaris.

Comentarios