29.05.2020 |
clicama

Presenten el pla per dissenyar el futur comercial de Mollet

Presenten el pla per dissenyar el futur comercial de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb els sectors comercials i de serveis i amb la participació de la ciutadania en general, ha presentat el seu Pla Estratègic per dinamitzar el comerç i els serveis a curt i llarg termini. L’objectiu és convertir la ciutat en un referent al territori amb una oferta comercial i diversificada i adaptada a les tendències actuals.

Entre d’altres, el Pla està enfocat a atraure més i nous públics i noves inversions que enforteixin tots els sectors econòmics. A més el pla també proposa construir mecanismes de gestió i coordinació entre el sector i l’administració local per treballar de manera eficient i també abordar i aprofitar  l’impacte que estan reben de les noves tecnologies.

En aquest sentit, per l’alcalde Josep Monràs, es fonamental “prioritzar la professionalització de la gestió i de la dinamització comercial amb l’objectiu de seguir formant als comerciants tenint present que les idees innovadores relacionades amb el món digital i tecnològic cada cop estan més presents en aquests sectors”. I en aquest sentit “una de les moltes propostes que ens presenta aquest pla es crear un ens o una plataforma que sigui alhora publica i privada, on ens prenguin decisions conjuntes i coordinades, i que ens serveixi per impulsar el sector abordant aquets nous reptes”.

De la seva banda, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, ha parlat “d’un Pla del poble i per al poble” on “hem prioritzat una vegada més la participació de tots els sectors de la ciutadania”. De fet, la regidora ha donat a conèixer que “per elaborar aquest projecte, hem comptat amb la participació de més de 100 persones, ja sigui han través de reunions o entrevistes, hem realitzat 500 enquestes i hem rebut 1.400 dibuixos dels nostres nens i nenes per conèixer quin és el seu imaginari de Mollet”.

Presenten el pla per dissenyar el futur comercial de Mollet
comentaris