08.03.2021 |
clicama

Persianas Mollet, el millor per la teva llar

c. Roger de Llúria, 11 - Tels. 935938953 i 615 50 00 70
upload/img/periodico/img_17870.jpg
Persianas Mollet, el millor per la teva llar

Persianas Mollet és un establiment situat a la  nostra ciutat des de fa més de 35 anys que ja ha passat per dues generacions dedicades al món de les persianes i les seves variants. A Persianas Mollet ofereixen els productes que més s’adapten a les característiques i necessitats dels seus clients, analitzant quines són les seves mancances i trobant la millor manera de cobrir-les, sempre adaptant-se a la butxaca de cada persona.

Persianas Mollet és un establiment que no només ofereix els seus productes a la nostra ciutat, sinó que treballen per tota la comarca i, fins i tot, a Girona. La qualitat dels seus productes i el seu acabat en el treball final han fet que aquest petit comerç familiar treballi en una àmplia zona geogràfica gràcies a la demanda dels seus clients.

Actualment, a Persianas Mollet es poden trobar, a banda de persianes i les seves variants, productes com  subministraments i instal·lacions de reixes, tendals, mampares i sostres d'alumini entre d'altres especialitats. També, a Persianas Mollet són especialistes en fusteria d’alumini i PVC. Ves a l'establiment i informa't sense compromís de tots els seus productes i serveis.


Persianas Mollet, el millor per la teva llar
comentaris