08.08.2020 |
clicama

Les perruqueries de Mollet recullen més de 10.000 signatures per demanar la rebaixa de l’IVA

Les perruqueries de Mollet recullen més de 10.000 signatures per demanar la rebaixa de l’IVA

La sectorial de perruqueries de l’Associació de dones i homes emprenedors de Catalunya (ADHEC SXXI) segueix agafant força. Aquest dilluns el president de l’ADHEC, Lluís Farré acompanyat de diversos professionals de la perruqueria, va explicar les activitats que estan duent a terme en l’actualitat amb la col·laboració de la Plataforma de Peluqueros Unidos de España que agrupa a 80.000 perruquers i perruqueres de tot el país

Actualment estan duent a terme una campanya perquè el govern central procedeixi a la rebaixa de l’IVA que es paga al sector que és del 21% i reclamar un retorn a un tipus impositiu reduït com el que ja existia fa uns anys. Això permetria que l’IVA fos només d’un 10%. La plataforma està impulsant, de forma paral·lela diferents actuacions en aquest sentit una de les quals és una recollida de signatures. A Mollet, en dos mesos, les perruqueries n’han recollit 10.200. Aquestes s’uniran a les recollides a tot Espanya que esperen que serveixin per fer prou pressió davant de l’executiu. En la petició que signen els clients de les perruqueries també es demana una millor regulació del sector i que s’actuï contra la competència deslleial.


Aquestes peticions també es fan arribar directament als responsables polítics. El passat 18 de juliol una comitiva de la Plataforma de Peluqueros Unidos de España, entre els quals es trobaven els coordinadors Joan Carles Camps Biscaia, Yoyi Pérez Astúries, María José Rodríguez Talavera, Raquel Alastuey Saragossa, José Pérez Madrid i el president d'ADHEC SXXI, Lluís Farré van ser rebuts al Congrés de Diputats a Madrid. Aviat en faran una també amb grups al parlament de Catalunya.


SOLIDARITAT AMB LES PERRUQUERIES AFECTADES PER L’AIGUAT


Finalment la sectorial de perruqueries de l’ADHEC ha volgut donar a conèixer que està duent a terme una campanya solidària amb les perruqueries afectades per la gota freda A la localitat murciana de Alcázar de San Juan. Les perruqueries recullen donatius que serviran per fer pagaments directes per comprar nous materials o solucionar els problemes que puguin tenir els negocis afectats per l’aigua amb l’objectiu que puguin tornar a la normalitat. “Volem que quedi clar que cap companya es queda sola”, va explicar Farré.

Les perruqueries de Mollet recullen més de 10.000 signatures per demanar la rebaixa de l’IVA
comentaris