06.07.2020 |
clicama

Pepi Jové, la qualitat del teu cabell

Plaça Abelló 1 i av. Llibertat 12 – Tel. 93 570 43 43
Pepi Jové, la qualitat del teu cabell

Pepi Jové és una perruqueria i centre d’estètica instal·lat a la nostra ciutat des de fa més de 25 anys.  ‘El teu cabell és el jardí de la teva ànima’ és la frase que expressa la filosofia de l’establiment simbolitzant que la imatge de la persona va més enllà del que veiem. A Pepi Jové, a banda d’oferir les últimes tendències en pentinats, també es dediquen a tractament estètics. L’última novetat que ofereix l’establiment és un producte que fa créixer i espessa les pestanyes en qüestió de setmanes. També, a Pepi Jové disposen d’un tractament facial basat en la medicina que des del primer dia exalta la llum i la frescor del propi rostre. Tots els productes que s’utilitzen a l’establiment són d’alta qualitat, de marques com Alterna, Yoica, K2R i Goldwell entre d’altres.

La importància de la nostra imatge, que sovint ens crea algun problema, és decisiva per a la nostra seguretat, tant necessària com sempre. A Pepi Jové busquen els punts forts de cada persona, per ressaltar-los, i els punts dèbil, per minimitzar-los, i aconseguir, així, crear una imatge amb la que sentir-se segur amb un mateix.

La perruquera i propietària de la botiga, Pepi Jové, explica que “ens aquests moments tots hem hagut d’escollir entre els productes low cost o els tradicionals. Nosaltres hem apostat per ser fidels als nostres principis de qualitat, professionalitat, experiència i motivació; tot això unit a les ganes de fer la nostra feina”.

Pepi Jové, la qualitat del teu cabell
comentaris