08.03.2021 |
clicama

Por los Pelos 4, la millor Qualitat-Preu

c. Berenguer III, 94 - Tel. 93 181 23 45
upload/img/periodico/img_16960.jpg
Por los Pelos 4, la millor Qualitat-Preu

El saló de perruqueria , estètica i venta de productes al detall Por los Pelos 4 està instal•lat a la nostra ciutat des del desembre de l'any passat. Amb quasi un any de trajectòria a la nostra ciutat, i amb altres establiments a municipis propers i molts anys d'experiència en el sector, l'establiment ofereix els seus productes i serveis a una qualitat-preu immillorable.

També, a Por los Pelos venen productes pel cabell i pel cos al detall amb boníssims preus. A l'establiment podràs trobar productes de gamma alta i gamma mitjana per a tot tipus de cabells, així com productes específics per a tractaments com, per exemple, regeneració del cabell, hidratació, keratina...

"Tenim la millor relació qualitat-preu del mercat i estem trencant el motlle de ‘lo barato al final sale caro’. La nostra filosofia empresarial, la mateixa per tots els centres de POR LOS PELOS és donar un excel·lentíssim servei gràcies als nostres grans professionals amb uns preus verdaderament irresistibles, preus adaptats totalment a la situació econòmica que estem vivint” explica Eva Ambrós, la gerent del saló de perruqueria i estètica. Visita la botiga i podràs conèixer els productes i serveis que tenen per a tu!

I per últim, el centre vol  agrair als actuals clients, i els que vinguin, “haver confiat en nosaltres i esperem que així sigui durant molts anys més”.

Por los Pelos 4, la millor Qualitat-Preu
comentaris