02.03.2021 |
clicama

Pastisara, la creativitat al món dels dolços

c. Gallecs, 50 – Tel. 615 07 46 17
upload/img/periodico/img_25376.jpg
Pastisara, la creativitat al món dels dolços

Des de fa tres anys la nostra ciutat disposa d’un establiment dedicat al món de la pastisseria creativa en totes les seves variants. Estem parlant de Pastisara, on podràs encarregar pastissos i dolços originals, on podràs realitzar cursets per aprendre a realitzar-los tu mateix i on podràs adquirir els estris necessaris per a la seva elaboració.

 


Així doncs, a Pastisara podràs encarregar un pastís ben original per a qualsevol tipus de festa o celebració. Tots els ingredients que utilitzen són naturals i de primera qualitat, així que el teu dolç  serà inoblidable pels convidats, no només pel seu aspecte sinó també pel seu gust. Tria la temàtica que més t’agradi i a Pastisara dissenyaran un pastís únic per a tu. També, recorda que pots encarregar els teus cup cakes, cake pops, galetes decorades i molts altres dolços.

 


Si el que vols és aprendre el procés d’elaboració, apunta’t als cursos de cup cakes, pastissos creatius i galetes que ofereixen a Pastisara. I si el que vols és celebrar el teu aniversari d’una manera original, a Pastisara t’organitzen la festa al seu establiment i ensenyen als teus convidats a elaborar alguna de les seves varietats.

 

Pastisara, la creativitat al món dels dolços
comentaris