26.01.2021 |
clicama

La participació en el Gran Recapte ben rebuda pels clients del Mercat Municipal

S’han recollit 2.718 euros que es convertiran en productes frescos venuts per diferents parades
La participació en el Gran Recapte ben rebuda pels clients del Mercat Municipal

La primera participació del Mercat Municipal de Mollet al Gran Recapte organitzat pel banc d’aliments que va transcorre des del dilluns 16 de novembre al dissabte 21 de novembre, ha estat ben rebuda per tots els clients del Mercat Municipal, segons han informat els paradistes.

Les diferents parades del Mercat Municipal han recaptat de les aportacions dels seus clients per aquesta iniciativa solidària la quantitat de 2.718 euros, que es convertiran en productes frescos de cada parada participant.

“El gran ventall d’aliments que ofereix el mercat de Mollet tal com les carns, peixos, làctics, fruites, verdures, pa, pasta fresca... podran arribar a moltes llars de Mollet”, expliquen des dels paradistes

Els usuaris del banc d’aliments de Mollet, coordinats per les entitats Càritas i Creu Roja que seran les encarregades de distribuir en format val de compra, podran adquirir els productes frescos i de qualitat a cada parada.

“D’aquesta manera s’eviten les intermediacions i serà un tracte més directe entre usuari i venedor/productor”, comenten des del Mercat

“Aquesta iniciativa, que es realitzarà a tot Catalunya, és una campanya solidària que a més recolza el petit comerç local. Un cop més la pandèmia ens ha fet apostar per la cosa local, i tot el que es recapta a Mollet és per ciutadans de Mollet”, expliquen els paradistes.

A més a més del Mercat Municipal, el Gran Recapte es va dur a terme en tots els supermercats de la ciutat. 

La participació en el Gran Recapte ben rebuda pels clients del Mercat Municipal
comentaris