24.02.2020 |
clicama

Parets apropa el talent universitari dels joves al teixit productiu del poble

Aquest dimarts s'han conegut els resultats de l'estudi de l'edició anterior i s'ha presentat la nova convocatòria de places per al projecte d'Ecologia Industrial

La reunió a la Marineta
La reunió a la Marineta
Parets apropa el talent universitari dels joves al teixit productiu del poble

El Centre de Recursos Empresarials la Marineta ha acollit aquest matí de dimarts la nova edició del projecte Joves Universitaris, impulsat per Parets Empreses i el Consell Industrial de Parets. La iniciativa consisteix en la concessió, per part de l'Ajuntament de Parets, de dues beques a estudiants universitaris que hagin de fer el Treball Final de Grau o que vulguin iniciar la seva trajectòria professional relacionada amb els seus estudis.

Les empreses que acullen aquestes persones, contractades mitjançant els Plans d'Ocupació de Parets, també es beneficien d'ajuts econòmics. En aquesta edició, les beques seran per al desenvolupament de projectes d'Ecologia Industrial en l'àmbit del disseny industrial, l'electricitat o la biotecnologia.

En el mateix acte s'han presentat els resultats de l'estudi de viabilitat elaborat per l'estudiant Salvador Águila, guanyador de l'anterior edició del projecte Joves Universitaris, que consistia en la instal·lació d'una coberta fotovoltaica a Audens Food.

Comentarios