08.03.2021 |
clicama

OPTICALIA FLORIT, la moda al millor preu

Plaça Major, 25 - Tel. 935 701 657 - www.opticalia.es
upload/img/periodico/img_15517.jpg
OPTICALIA FLORIT, la moda al millor preu


OPTICALIA Florit és una òptica instal·lada a la nostra ciutat des de fa 17 anys, tot i que la marca disposa de més de 95 anys d'experiència en el sector. A la botiga es poden trobar articles d'òptica, així com aparells auditius i els seus complements. Com a novetat, l'òptica ofereix productes de cosmètica per mantenir la salut ocular al voltant de l'ull. Es tracta de cosmètics especialitzats que només es poden obtenir en òptiques.

A OPTICALIA Florit realitzen un estudi de la persona (tant ocular com auditiu) per determinar si el client necessita obtenir una millora en la seva salut. Per exemple, a OPTICALIA Florit no només es determina la graduació sinó que s'estudia el sistema visual de l'ull per conèixer el tipus de vista que tenim (com es mou l'ull, com enfoca, si té problemes de cansament o visió doble...). L'òptica disposa de marques com Pepe Jeans, Mango, Pull&Bear, Amichi, El Caballo, Ray Ban, Prada, Vogue i Dolce Gabbana entre moltes d'altres, i sempre a uns preus molt competitius.

L'òptica compta, a banda de l'assessorament tècnic, d'assessorament d'imatge perquè cada client s'emporti les ulleres que més li escauen. Actualment OPTICALIA Florit disposa de dues ofertes per l'estiu. En primer lloc, pots beneficiar-te de la promoció 2x1 en ulleres de sol de marca. En segon lloc, pots adquirir unes ulleres de marca amb vidres inclosos i unes ulleres de sol a 88 euros.


OPTICALIA FLORIT, la moda al millor preu
comentaris