27.01.2021 |
clicama

Obre les portes Mollet Hub, el nou espai per joves i emprenedors

Mollet Hub s’ha ubicat a la primera planta de l’antic edifici de la policia municipal a l’Avinguda Jaume I

Obre les portes Mollet Hub, el nou espai per joves i emprenedors

El projecte municipal Mollet Hub, el nou espai d’emprenedoria, innovació i creativitat per joves, ja és una realitat. Aquest dilluns es va realitzar la jornada de portes obertes per mostrar als milers de joves de la ciutat el seu punt de referència en àmbits tan diversos com la informació, la feina, la formació o l’emprenedoria.

Mollet HUB, ubicat a la primera planta de l’antic edifici de la policia municipal a l’Avinguda Jaume I, estarà dividit en tres àrees: Punt Connect ( un espai d'atenció inicial obert i versàtil), Connect Area (indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies) i Mollet Lab (un espai equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se orientat a la creació de nous negocis i a l'autoocupació). La setmana passada els responsables d’EMFO ja van realitzar el trasllat de tots els serveis destinats a la gent jove a aquest nou espai i ara mateix ja està a disposició de tothom.

mollet-hub2

Per fer realitat el nou espai ha fet falta que l’Ajuntament de Mollet adeqüés les instal·lacions el que ha tingut un cost entorn dels 250.000 euros.

Pe fer realitat aquest projecte, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha arribat a un seguit d’acords de col·laboració per programar activitats amb diferents empreses tecnològiques de primer nivell global com és el cas de Momentum, sòcia estratègica de Microsoft i referent en Big Data per a Smart Cities, Idneo, la tecnològica amb oficines a Silicon Valley, Califòrnia, que recentment ha decidit instal·lar la seva seu central a Mollet, o centres universitaris com és el cas de la UAB i, més concretament, els seus departaments d’innovació i estratègia.

mollet-hub5

Des de Momentum, el seu conseller delegat, Albert Isern, té clar que “Mollet s’ha pujat al tren del progrés, de la innovació” i “aquest espai és una fantàstica notícia per ajudar als joves a complir els seus somnis”.

Pel que fa a Idneo, el seu director d’Innovació, Eduardo Urruticoechea, aquesta iniciativa “és ideal per ajudar en la innovació i que una idea es pugui convertir en un producte, un servei o un negoci final”. En aquest sentit, el paper d’Idneo “serà aportar els nostres coneixements al Mollet Hub pel que fa a la innovació en l’àrea tecnològica”.

Des de la UAB, el vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics, Fco. Javier Lafuente, explica que “fa anys que estem treballant amb l’Ajuntament de Mollet buscant estratègies col·laboratives per apropar el coneixement i la innovació a la societat i, alhora, conèixer quines són les veritables necessitats socials”.

mollet-hub3

Obre les portes Mollet Hub, el nou espai per joves i emprenedors
comentaris