07.07.2020 |
clicama

Núvies l’Aroma, vestits de núvia i de festa de somni

c/ Alexander Fleming, 7 – 935445630 www.nuvieslaroma.com
Núvies l’Aroma, vestits de núvia i de festa de somni

Núvies l’Aroma és una botiga de nova obertura a la nostra ciutat que arriba per fer realitat els somnis de tota núvia o de totes aquelles que volen mostrar el millor de sí mateixes en esdeveniments assenyalats. Tot i que la botiga es va obrir de manera recent, els seus propietaris són bons coneguts dels molletans, i és que a l’establiment podràs trobar els fundadors de l’antic Núvies Roma i responsables del local en el període de 1998 a 2008. En aquest sentit, la Marta i la Sònia que posaran a les teves mans la seva experiència en el món de la moda per aconseguir-te el vestit que més s’adapti als teus gustos, sempre des de l’assessorament d’un dissenyador d’alta categoria com és el cas de Robert Dalmau.
A més de vestits de temporada, Núvies l’Aroma també posa al teu abast una gamma de vestits de núvia d’outlet a preus molt econòmics. Però no només les núvies es sentiran ben ateses, la botiga també ofereix les millors opcions en vestits de festa per cerimònies i/o acompanyants, a més d’una gamma de vestits d’outlet.
Així que no ho dubtis més, si necessites un vestit per una ocasió especial, Núvies l’Aroma té allò que necessites. Visita’ls i ho comprovaràs!

Núvies l’Aroma, vestits de núvia i de festa de somni
comentaris