05.03.2021 |
clicama

La Nocciola Toscana, el gust del bon gelat

Plaça Prat de la Riba, 1 - ww.lanocciola.com
upload/img/periodico/img_25867.jpg
La Nocciola Toscana, el gust del bon gelat

Arriba el bon temps i La Nocciola Toscana obre les seves portes per oferir als molletans gelats artesanals i altres productes per berenar o refrescar-se durant l’estiu. A l’establiment molletà situat al centre de la nostra ciutat elaboren gelats artesanalment, tot utilitzant matèries primeres d’alta qualitat. La producció és setmanal per tal de garantir la màxima qualitat i sabor en tots els seus gelats.

 


A La Nocciola Toscana es poden trobar una vintena de sabors diferents com, per exemple, nata i cireres, sorbet de mango, sorbet de gerds, cookies, oreo, xocolata blanca o xocolata amb llet entre moltes d’altres varietats. També, a mesura que la calor estigui més present, a l’establiment aniran incorporant altres sabors com el sorbet de xocolata negra i de pinya o el gelat de síndria i de mandarina, entre d’altres.

 


Recorda que a banda de gelats a La Nocciola Toscana podràs trobar creps i gofres que es poden farcir i banyar amb molts ingredients arribant a assolir infinites combinacions. A partir de la setmana vinent a La Nocciola Toscana també es podrà trobar orxata de xufa natural, així com granissats. Visita’ls i tasta els seus productes. La cremositat, l’intens sabor i la qualitat dels seus ingredients són els trets característics de l’establiment.

 

La Nocciola Toscana, el gust del bon gelat
comentaris