01.03.2021 |
clicama

Indignació dels paradistes no alimentaris del Mercat amb l’Ajuntament: se’n riuen de nosaltres

3-mercat-web
Indignació dels paradistes no alimentaris del Mercat amb l’Ajuntament: se’n riuen de nosaltres

Des del passat 16 de juny Mollet ha recuperat la part alimentària del seu mercat setmanal. El mercat, amb el 100% de les parades distribuïdes al llarg de l’Avinguda Llibertat, ha funcionat al llarg dels dos darrers dimarts amb molta correcció i adaptant sense problemes les normes de seguretat. Tot i això, l’Ajuntament de Mollet encara no ha anunciat ni el dia ni el lloc en què podran reincorporar-se els marxants que venen productes de tèxtil, calçat i complements.
Fa molts dies que hi ha converses entre els marxants i l’Ajuntament sobre com fer aquest retorn, però del moment encara no s’ha concretat res. Els marxants no alimentaris estan ja cansats d’aquestes converses sense resultats i el passat divendres l’Associació de Marxants de les Comarques Barcelonines no dubtava en fer públic un dur comunicat. En aquest explicava que en les darreres reunions que han tingut amb la Regidora Mercè Pérez únicament han tret de clar que l’Ajuntament “no té cap full de ruta per posar en marxa el mercat ambulant dels dimarts. És més, ens tenen oblidats”.
“Sempre ens donen llargues i no tenen intenció de deixar-nos treballar. Sembla que s'estan rient de tots nosaltres i que els importa molt poc l'estabilitat econòmica del nostre sector”, es dolen els marxants no alimentaris.
Els representants dels marxants, per aquest motiu, es plantegen posar en marxa alguna mena de reivindicació. De fet la setmana passada es va produir una concentració de paradistes davant la casa de la Vila que va finalitzar amb una conversa entre la regidora i els representants dels marxants.
L’Ajuntament justifica la falta de concreció del retorn dels paradistes no alimentaris per què vol garantir que hi hagi totes les mesures i controls de seguretat i de distància establerts per l’autoritat sanitària.

CRÍTIQUES D’ARA MOLLET ERC
Aquest dilluns el grup municipal d’Ara Mollet ERC MES criticava el retard amb el qual està entrant en funcionament el mercat, recordava que “a molts municipis ja fa setmanes que s'ha reprès tota l'activitat” i reclamava el retorn immediat del sector no alimentari.

Indignació dels paradistes no alimentaris del Mercat amb l’Ajuntament: se’n riuen de nosaltres
comentaris