25.02.2021 |
clicama

Natalia Galvan, teràpia per fer caure barreres personals

www.nataliagalvan.es Tel. 651 316 793
upload/img/periodico/img_32203.jpg
Natalia Galvan, teràpia per fer caure barreres personals

Natalia Galvan és una terapeuta que fa teràpia Gestalt tenint en compte la teràpia corporal. La seva formació en fisioteràpia, els seus estudis relacionats amb el cos, la van fer adonar que calia una forma nova d'afrontar els problemes que li plantegen els seus pacients. Que havia de cercar quelcom més efectiu per resoldre problemes com un estancament personal, un bloqueig emocional, un dol no superat, la sensació de passar per un mal moment... entre altres moltes qüestions que li plantegen les persones que cerquen la seva ajuda.
Natalia Galván fa teràpia utilitzant com a base principal la teràpia Gestalt i els coneixements adquirits com a fisioterapeuta i amb l'estudi de diferents tècniques corporals. Quan va començar a treballar com a fisioterapeuta va adonar-se de com podia influir l'estat d'ànim i altres aspectes emocionals o cognitius d'una persona a la seva recuperació, i va començar a sentir molta curiositat per saber com acompanyar a les persones també des d'aquests altres llocs.
"Ajudo a les persones – ens explica- que es puguin adonar del seu propi potencial, que deixen caure barreres marcades des del seu caràcter i que es reflecteixen també en el cos en forma de cuirasses musculars..."
El treball amb el cos, ens explica aquesta terapeuta, "pot aportar molta informació" per resoldre molts dels problemes que angoixen a les persones i els impedeixen tirar endavant.
La teràpia s'ofereix a Mollet en hores concertades.

Natalia Galvan, teràpia per fer caure barreres personals
comentaris