28.10.2020 |
clicama

MolletHub dona suport a empreses i comerços en el retorn a l’activitat

MolletHub dona suport a empreses i comerços en el retorn a l’activitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, ha dissenyat un Pla de suport a autònoms, comerços, pimes, professionals i emprenedors de la ciutat per a donar-los suport en el retorn a l’activitat. S’oferirà assessorament grupal online i assessorament individualitzat per preparar el retorn a l’activitat.

En la primera fase del pla, es duran a terme dues accions. En primer lloc, s’oferirà un assessorament grupal online on s’explicaran les mesures i es resoldran dubtes en directe. També es recolliran necessitats dels diferents sectors d’activitat. Aquesta sessió online es realitzarà dilluns 4 de maig a les 11h en directe a través del canal de Youtube del MolletHub MolletHub TV.

Paral·lelament, en una segona fase, s’oferiran dos plans d’acció. Segons les necessitats que es detectin en cada autònom, comerç, pime, professional i emprenedor de forma individual, se’ls oferirà de forma personalitzada la possibilitat de realitzar un pla d’acció o un altre.

El primer pla consisteix en un assessorament individual en concret per a cada autònom, comerç, pime, professional i emprenedor per adequar cada negoci i espai a les noves mesures que s’han d’aplicar per garantir l’inici de l’activitat.

En el segon pla de rendibilitat econòmica màxima en el retorn a l’activitat per fases, ajudarem a cada professional a buscar solucions per a poder rendibilitzar al màxim el seu negoci i espai segons les seves condicions tot complint la normativa.

Aquest pla inclou diferents accions de màrqueting per a cada fase de retorn a l’activitat i de desconfinament.

Canal de Youtube MolletHub

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de MolletHub, va crear el canal de Youtube: MolletHub TV.

En aquesta plataforma s'ofereixen continguts en temps real i permet un diàleg directe amb els usuaris connectats a través del xat del canal.

En el context de l'emergència sanitària actual, s'està utilitzant la plataforma MolletHub TV. per a informar i resoldre dubtes sobre les diferents mesures econòmiques i socials que van establint les diferents administracions. Les connexions en directe es realitzen cada dia de les 11:00 a les 11:30h i es poden plantejar dubtes a través del xat directe.

Aquest servei s’adreça a comerços, persones emprenedores, autònoms, empreses i ciutadania en general.

El vídeo de la sessió queda publicat a MolletHub TV.a disposició de tothom qui el vulgui consultar.

Aquest mateix canal s'utilitza habitualment per retransmetre en directe les formacions i conferències que es duen a terme presencialment a l’espai de l’Ajuntament de Mollet del Vallès del MolletHub. El vídeos resultants van alimentant els e-continguts sobre innovació, emprenedoria i competitivitat empresarial de MolletHub.

MolletHub dona suport a empreses i comerços en el retorn a l’activitat
comentaris