10.07.2020 |
clicama

Mollet és Fira creix en comerços participants

Enguany seran uns 330, un 8% més que l'any passat

 

Mollet és Fira creix en comerços participants

Enguany, Mollet és Fira se celebrarà els caps de setmana del 26 i 27 de maig i 2 i 3 de juny. La sisena edició d'aquest model firal, continua creixent gràcies a l'estreta col·laboració entre el teixit comercial i l'Ajuntament de la ciutat.

Els dies 26 i 27 de maig es farà Mollet és Gurmet i Mollet és Motor. La part dedicada a l'alimentació, amb uns 130 participants es farà a la pl- Prat de la Riba i al c. Barcelona. La part del Motor, amb uns 40 expositors, ocuparà l'av. Llibertat i L'Illa

Posteriorment, els dies 2 i 3 de juny es farà Mollet és Qualitat de Vida i Comerç, la fira dedicada als comerços i serveis, es farà a la rbla. Balmes i el parc de les Pruneres i tindrà més d'un centenar de participants.

La 6a edició de Mollet és Fira continua creixent pel que fa al nombre total de comerços participants, amb una xifra que s'enfila cap als 330 (un 8% més que l'any anterior). En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs, ha volgut agrair la complicitat i la bona col·laboració entre el comerç i l'Ajuntament. "Anar en una sola direcció ens enriqueix a tots. No és tant una fira per vendre, sinó per donar-se a conèixer: és el gran aparador dels comerços i serveis de la ciutat".

Agafant com a referència el darrer cens de comerços a Mollet en què s'hi comptaven 1.600 comerços i serveis, això representa un 21% de participants, "una molt bona xifra que ens indica la bona acollida que té aquest model de fira entre el comerç molletà", Tal com ha afirmat la regidora de Comerç, Mercè Pérez. Cal assenyalar que durant els dies de fira, tindran lloc una setantena d'activitats organitzades directament pel comerç local, una programació que dóna valor afegit a la fira, més enllà de ser un aparador comercial.

Aquest any l'Ajuntament ha engegat un Pla de revitalització del comerç, un fet que també es veurà reflectit a les fires. Així, per exemple, s'enquestarà els visitants sobre diferents aspectes del comerç i la ciutat. A més, el concurs infantil de dibuix d'enguany, tindrà com a temàtica "El carrer ideal per a la teva botiga ideal", de manera que se n'extrauran idees de com ha de ser l'entorn comercial, més enllà de les botigues.

Un altre aspecte a destacar, fa referència al comerç online, una línia de treball encetada en l'edició passada que es reforçarà amb un estand propi (Ofer.cat) amb activitats adreçades a donar a conèixer els comerços que fan venda per internet.

Els comerciants valoren molt positivament aquest model de fira
Per la seva banda, Montserrat Bertran, en representació dels comerços i serveis participants, ha destacat la gran oportunitat que la fira suposa per al sector. "La fira requereix un esforç a nivell humà i de feina, però el preu de participar-hi és molt assequible i no deixa ningú fora, des del petit al gran comerç".

Una de les característiques d'aquest model firal, són les campanyes que s'engeguen uns dies abans i que impliquen directament les botigues participants, ja que els clients poden participar en els diferents premis que se sortegen el darrer dia de fira.

Aquest any els premis de Mollet és Fira són:
• Gran Sorteig Mollet és Fira: 6 premis de 1.000 euros per gastar als comerços de Mollet
• Sorteig 10: 10 premis de 200 euros per gastar als comerços de la ciutat
• Omple el carro amb Bonpreu: 10 carros de compra per valor de 50 euros
• Súper-packs Mollet és Fira: diferents paquets d'obsequis per tema (moda, oci, benestar, etc).

Mollet és Fira creix en comerços participants
comentaris