05.06.2020 |
clicama

Mollet celebra aquest cap de setmana les diferents fires del projecte Mollet és Fira: Gurmet, Motor, Comerç i Qualitat de Vida

Mollet celebra aquest cap de setmana les diferents fires del projecte Mollet és Fira: Gurmet, Motor, Comerç i Qualitat de Vida

Les diferents fires del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira se celebraran de manera conjunta aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny. Els espais de la plaça de Prat de la Riba, el carrer de Barcelona, les rambles i el parc de les Pruneres, bulliran d’activitat amb les fires Gurmet, Motor, Comerç i Qualitat de Vida. Això permetrà, a més a més, una imatge que fa molts anys que no es veia a Mollet: la presència al carrer dels més de 300 negocis de tota mena – la majoria de la ciutat- que estan presents a la fira.

Les fires de Gurmet i Motor, previstes pel cap de setmana del 18 i 19 de maig, es van haver de posposar per la pluja. De manera que les quatre fires sectorials coincidiran en data i ompliran la ciutat d’activitat comercial i festiva.

Això ha obligat a reubicar algunes parades. Finalment la distribució de comerços participants estaran distribuïts segons sector, de la següent manera:
Mollet és Gurmet a la plaça Prat de la Riba; Mollet és Motor al Parc de les Pruneres i Mollet és Qualitat de Vida i Comerç a les Pruneres, rambla. Balmes i carrer Barcelona.

No ha estat una reubicació fàcil, ja que aquest cap de setmana hi ha altres activitats destacades a la ciutat, com la Festa de l’Esport al carrer que ocuparà part de l’Avinguda Llibertat i les tradicionals catifes de Corpus que es faran a la rambla.

MOLTES ACTIVITATS

Una de les característiques destacades d’aquest model firal és la dinamització al voltant de les fires, amb un gran ventall d’activitats organitzades per les botigues i empreses participants adreçades a tots els públics. Entre aquestes activitats destaquem la Risoteràpia en grup que Modest Teràpia ofereix el diumenge, de 18 a 19 hores, al Parc de les Pruneres. A les Pruneres, on es concentra l’activitat del motor, es podrà gaudir tot el cap de setmana d’un Circuit de Balanzbikes, exposició d’autocars, de motos i de cotxes de competició i també d’un simulador de cotxes.

D’altra banda, com és habitual a Mollet és Fira, hi té un paper destacat la campanya de premis i sortejos que es llença de manera paral·lela a les fires i en la qual es registra una elevada participació i compromís del sector comercial en el patrocini d’aquests premis. El sorteig públic es farà diumenge 2 de juny, a les 7 de la tarda, a l’escenari del parc de les Pruneres.

Tot i la suspensió de l’espai firal els passats dies 18 i 19 amb motiu de la pluja, el Mercat Municipal va mantenir activitats com la visita guiada al mercat amb un personal shopper que va assessorar sobre fer una compra saludable basada en la dieta mediterrània i l’especial Ludoteca amb globoflèxia i pintacares.

Mollet celebra aquest cap de setmana les diferents fires del projecte Mollet és Fira: Gurmet, Motor, Comerç i Qualitat de Vida
comentaris