26.01.2021 |
clicama

Mollet anuncia la reobertura del 100% del mercat dels dimarts a partir del dia 1 de desembre

Mollet anuncia la reobertura del 100% del mercat dels dimarts a partir del dia 1 de desembre

L’Ajuntament de Mollet ja prepara la reobertura del Mercat Setmanal dels dimarts a partir del pròxim dia 1 de desembre. Així s’ha informat a la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19.
A causa de les noves mesures de reobertura i la baixada de l’índex de rebrot i de contagis a la ciutat, es prepara la reobertura del mercat no sedentari a partir del dimarts 1 de desembre amb el 100% de les parades. Segons ha explicat l’Ajuntament, les parades muntaran al lloc on ho anaven fent fins aquest passat mes de setembre: Fruita i verdura a l’av. Llibertat i tèxtil i parament de la llar als carrers Ramon Casas, carrer de les Ordidores i avinguda de Rabassaires.
Com es feia bans caldrà seguir les mesures de seguretat marcades per a l’autoritat sanitària i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Avui l’Ajuntament de Mollet ha informat que l'epidèmia evoluciona positivament i que a la darrera setmana s’han registrat 84 nous casos de Covid-19 a la ciutat i l’índex de rebrot se situa a 364, inferior a la setmana anterior.
Pel que fa a les hospitalitzacions, en aquests moments hi ha 60 persones ingressades, a les que cal sumar les persones amb Covid-19 ingressades a l’Hospital Sociosanitari.
Des del punt de vista educatiu, s’han reduït el nombre de grups confinats que actualment se situa en 13.


Durant la reunió s’han analitzat les noves mesures aprovades per al PROCICAT:


Els equipaments esportius i el complex esportiu i de salut de Ca n’Arimon també ha reprès avui l’activitat, aplicant les mesures, aforaments i restriccions marcades per aquest sector per les autoritats sanitàries.
Els centres cívics i culturals no poden dur a terme activitats que impliquin presencialitat, per aquest motiu s’informa que les inscripcions per al programa d’Activitats, cursos i tallers es posposen fins al 2021.
La Biblioteca Municipal amplia la seva activitat i obrirà amb un aforament limitat al 50%
El Museu Municipal Joan Abelló, continua obert i amplia el seu aforament del 30 al 50%
L’alcalde Josep Monràs ha dit que Només vencerem al virus, junts. Els números estan millorant, però no oblidem mai que darrere de cada número, hi ha una persona. Si no volem tornar a xifres com les que teníem fa tan sols un parell de setmanes, cal que continuem sent prudents. Mascareta, distància i rentat de mans continua essent obligatori". I ha recordat que “quan abaixem la guàrdia ens posem en perill a nosaltres mateixos, però també a tota la nostra família, coneguts i a tota la ciutat. Prudència, prudència, prudència”
 

Mollet anuncia la reobertura del 100% del mercat dels dimarts a partir del dia 1 de desembre
comentaris