14.10.2019 |
clicama

Mollet amplia el desplegament de fibra òptica als Polígons d’Activitat Econòmica

Mollet amplia el desplegament de fibra òptica als Polígons d’Activitat Econòmica

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha donat llum verda per iniciar el desplegament del servei de fibra òptica en diversos trams de carrers dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) que en l’actualitat encara no disposen d’aquest servei. Un cop finalitzada l’exposició pública del projecte, aproximadament d’aquí un mes, es podrà iniciar el procés de licitació perquè els tres PAE de Mollet disposin d’una xarxa de connectivitat de nova generació. 

L’actuació s’emmarca en el compromís de l’Ajuntament per a la millora de les infraestructures i els serveis que la ciutat ofereix a les empreses perquè desenvolupin la seva activitat productiva.

De fet, aquesta és una de les 40 accions adreçades a treballar per a la millora i la competitivitat dels PAE i que, al maig d’aquest any, van consensuar l’Ajuntament i els empresaris implicats després d’un procés participatiu.

L’actuació se centrarà en aquells trams analitzats per l’Ajuntament on només es disposa de cablejat de coure. En concret es tracta de 5 zones amb una longitud de 2.319 metres lineals.

L’obra, que serà finançada per l’Ajuntament i comptarà amb la col·laboració dels operadors de fibra, que són qui posaran el cablejat, vetllarà en tot moment pel compliment de les disposicions sobre barreres arquitectòniques urbanístiques així com de la gestió dels residus que es generin.

El pressupost total és de 121.578,26 euros i l’execució de les obres s’estima en 4 setmanes.

Comentarios