01.03.2021 |
clicama

Més de 200 persones a la II Gala de Comerç i nous emprenedors de l'ADHEC

DSC_0984
Tots els premiats
Més de 200 persones a la II Gala de Comerç i nous emprenedors de l'ADHEC

El Mercat Vell de Mollet va ser l'escenari aquest dimecres de la II Gala de Comerç i Nous Emprenedors de Mollet organitzada per l'Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI (ADHEC). Més de 200 persones, la majoria vinculades amb el comerç i els serveis molletans es van donar cita en aquest acte on també van participar diferents representants municipals. L'entrega de premis la van fer el president d'ADHEC, Lluís Farré; l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs i les regidores de comerç, Mercè Pèrez i la primera tinent d'alcalde, Mireia Dionisio.


El president d'ADHEC, Lluís Farré, va recordar en el seu que l'entitat que va néixer ara fa vuit anys i ja té més de 300 associats, va ser iniciativa de quatre dones – Maria Milagros, Dolors Pérez, Jaqueline Bravo i Carmen Rodero- a qui es va fer l'entrega de les primeres quatre distincions de la nit. L'alcalde Monràs, per la seva banda va lloar l'esforç de l'ADHEC i el seu president per dinamitzar el comerç i els serveis de Mollet.


A la gala es van entregar distincions per la seva antiguitat comercial a Mollet a Joieria Venus, Calçats Angulo, Sastreria Tarrés, Esports Escuin i Merceria Montserrat.


També es va reconèixer diversos establiments per la seva continuïtat en el comerç familiar com són: Ferreteria La Muñoza, Mollet Auto SL, Recambios Mollet, el Forn Llargues i Construcciones Benítez.


També hi va haver guardons als socis més antis d'ADHEC com són: Esteticien Alsu, Som Serveis, Perruqueria Amills, Stir 180 i l'Escola Cambrige School.


Finalment es van premiar diversos col·laboradors d'ADHEC entre ells el nostre setmanari local Mollet a mà. En aquest cas va recollir la distinció el seu director Josep Lluís Bonet. També van recollir distincions Vallès Visió, Ràdio Mollet, Sommollet, Francisco Javier i l'Orquidia.


Finalment es va oferir un refrigeri als presents.

Podeu veure totes les imatges de la gala aquí

Més de 200 persones a la II Gala de Comerç i nous emprenedors de l'ADHEC
comentaris