22.09.2020 |
clicama

El mercat setmanal de Mollet tornarà el dimarts 16 de juny només amb aliments

El mercat setmanal de Mollet tornarà el dimarts 16 de juny només amb aliments

Després de molts dies d’incertesa ja hi ha data pel retorn del mercat setmanal a Mollet que no se celebra des del passat mes de març per la crisi del Covid-19. Aquest dilluns la comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19 va anunciar que el retorn del mercat es farà el dimarts 16 de juny. De moment el mercat setmanal només serà amb parades del sector alimentari, però tornaran de cop el 100% de les parades. A altres municipis el retorn de les parades alimentàries s’ha fet de forma esglaonada.


També després de molts dies de dubtes d’on es faria el mercat ambulant, l’Ajuntament de Mollet ha optat perquè la represa sigui a la seva ubicació habitual: l’Avinguda Llibertat.


El mercat alimentari que s’iniciarà el dia 16, però, serà molt diferent del que coneixem i en el mateix s’han de respectar una sèrie de normes de seguretat a causa de la pandèmia.


El mercat estarà delimitat per tanques per tal de poder controlar l’aforament màxim de 350 persones de forma simultània. Tindrà dues entrades i hi haurà control d’accés per garantir que no se sobrepassa l’aforament màxim.


Entre parada i parada hi haurà una distància mínima de 2 metres a cada costat i 6 metres per davant.

En cap cas, es permetrà tocar productes als clients que no portin guants d’un sol ús que el paradista li hagi facilitat.

Cada client haurà de respectar una distància de seguretat de 2 metres, esperar el seu torn en una cua, i així quedi únicament una persona en primera línia a la parada.

De moment no hi ha data ni espais per la incorporació al mercat setmanal de les parades no alimentàries, encara que l’Ajuntament de Mollet preveu que aquesta sigui de forma esglaonada. Recordem que els marxants reclamen que el retorn d’aquestes parades sigui conjunta i no parcial com se’ls proposa.

El mercat setmanal de Mollet tornarà el dimarts 16 de juny només amb aliments
comentaris