02.06.2020 |
clicama

MBE / UPS-Mollet, l’aliat de les empreses

C. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 Tel. 93 579 54 66
MBE / UPS-Mollet, l’aliat de les empreses

 

La logística té un nom a Mollet:  MBE/UPS-Mollet.  I  Cada dia més amb la revolució que està representant  la venda per internet de productes de tota mena que cal fer arribar amb rapidesa des dels punts de distribució a casa dels clients finals. Una revolució que es produeix tots els dies de l’any però que ara per Nadal arriba als seus nivells més elevats.

MBE/UPS-Mollet té la vocació de ser el millor aliat de les empreses de Mollet per al seu servei d'enviaments i de comunicació. MBE / UPS-Mollet ajuda a les empreses que vulguin sortir d'aquest moment de crisi a través de l'exportació dels seus productes a l'estranger. Volen convertir-se en el seu "One Stop Logistic Point", per aconseguir que la logística li obri nous mercats i s'expandeixi els seus horitzons. MBE / UPS-Mollet posa a l'abast de tots els seus clients una de les majors plataformes tecnològiques per al desenvolupament de la seva activitat logística. Creuen que les tecnologies revolucionàries fan que la logística sofisticada sigui una realitat i que la seva empresa sigui un èxit.

El ventall de serveis del centre MBE / UPS-Mollet és molt ampli: aeri, terrestre, marítim, .... No dubti en contactar amb ells davant de qualsevol necessitat que li pugui sorgir.

MBE / UPS-Mollet, l’aliat de les empreses
comentaris