24.02.2020 |
clicama

Matalasseria Fornells, tradició i qualitat en el descans

C/ Sant Ramon, 24-32 Tel. 93 570 18 49
Matalasseria Fornells, tradició i qualitat en el descans

Des de fa més de 100 anys, el nom de Matalasseria Fornells està associat al descans. Casa fundada el 1910 avui compta amb establiments a Montornès i Sant Fost a més a més del situat al carrer Sant Ramon de Mollet.

A Matalasseria Fornells han apostat sempre per assegurar la plena satisfacció dels seus clients i per això només venen productes de qualitat contrastada i ofereixen un assessorament fet a la mida de cada persona que els visita.

En totes les seves botigues es pot trobar un ampli assortit de productes pel descans – matalassos, somiers, coixins....- amb tota la garantia. Tot un seguit de matalassos de les primeres marques nacionals i internacionals on triar.

Matalasseria Fornells disposa de l'exclusiu segell de garantia que concedeix el Gremi de Matalassers de Barcelona i que distingeix els professionals del descans d'aquells que no ho són.

"En totes les nostres botigues es pot trobar tot el que cal per a un descans de màxima qualitat. Nosaltres no intentem vendre un matalàs sinó que assessorem sobre el que cada client necessita
per a un descans reparador", ens expliquen des de Matalasseria Fornells.

 

 

 

Comentarios