27.01.2021 |
clicama

M. Ortopèdics, plantilles a mida contra el dolor

Carrer del Comte d'Urgell, 94 Tel. 93 579 18 80
M. Ortopèdics, plantilles a mida contra el dolor

M Ortopèdics és una ortopèdia on es pot encarregar qualsevol pròtesi prescrita pel Servei Català de la Salut. Això inclou des de les pròtesis més senzilles fins a les més complexes. Els seus tècnics ortopèdics tenen l'experiència i capacitat per fer realitat aparells tant sorprenents com un genoll intel·ligent pensat per esportistes.

A M. Ortopèdics, a més a més, són especialistes en plantilles a mida per totes les edats. Ens expliquen que la causa del dolor en els nostres peus amb freqüència és causada per les desalineacions articulars, un problema que creix amb els anys i que les plantilles a mida poden solucionar. Amb aquestes plantilles, es poden resoldre completament els problemes dels nens, frenar el dolor en els adults i intentar que no derivi en dolor agut en la gent gran.

A M. Ortopedics tenen molta experiència en plantilles: set anys a Mollet i 35 a Barcelona. Per això elaboren les seves plantilles a mida, després de fer un estudio biomecànic de la taca del peu de cada persona el que permet detectar amb exactitud aquestes desalineacions.

M. Ortopèdics, plantilles a mida contra el dolor
comentaris