24.02.2020 |
clicama

L'SLOP de Parets forma a més de 500 persones

Les dades corresponen a l'any 2017 i es preveu augmentar el nombre d'alumnes i hores de formació l'any 2018

L'SLOP de Parets forma a més de 500 persones

Aquesta setmana s'ha fet la presentació de la formació ocupacional i de la formació per a empreses i persones treballadores prevista per aquest 2018 des del Servei Local d'Ocupació de Parets i Parets Empreses. De les dades del 2017 cal destacar un important creixement en el nombre d'hores formatives, que s'han triplicat respecte de l'any anterior, i ha augmentat el nombre d'alumnes que aprofiten les formacions. Es preveu que l'any 2018 les dades siguin més elevades pel que fa a formació, ja que l'objectiu és arribar a 2000 hores formatives, 400 més que l'any 2017, i superar els 500 alumnes que el servei ha tingut durant l'any 2017.

En el marc de l'acte, que va estar presidit per l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, i pel regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Toni Fernández, es va realitzar una conferència anomenada 'Coaching, aconsegueix el que vols', a càrrec de Toni Cátedra. A més, des de l'SLOP treballen per posar en marxa un protocol per tal que aquella gent que ja no es troba en situació d'atur, pugui seguint fent formació continua, alhora que les persones en situació d'atur puguin fer formació adient per adquirir competències rellevants a l'hora de trobar un lloc de treball.

D'una altra banda, Parets Empreses continuarà fent l'acompanyament a aquelles persones que tinguin una idea de negoci i la vulguin posar en marxa per tal de fer els passos per aconseguir convertir la idea en un negoci estable.

Comentarios