01.06.2020 |
clicama

La Llesca, el mesón de sempre, però renovat

c. Jaume Coll, 15 Tel. 93 570 97 12
La Llesca, el mesón de sempre, però renovat

Diuen que qui no coneix La Llesca... Senzillament és que no és de Mollet. I ho diuen bé per què aquest establiment, amb 20 anys d'experiència a l'esquena, ja fa molt temps que gaudeix d'un nom propi dintre de l'oferta de restauració de la ciutat.

Ara però els propietaris de La Llesca han decidit que ha arribat el moment de renovar el seu establiment, de fer-li una rentada de cara perquè el local sigui més acollidor de cara als seus clients. Les novetats afecten l'espai del mesón, s'han renovat aspectes de la decoració, s'ha tret la barra i ara La Llesca té un aire més de restaurant, però no a la seva oferta gastronòmica que és la de sempre i la que l'ha fet mereixedor del seu prestigi."El local és més acollidor, però els serveis segueixen essent els mateixos", explica Cristian Barrero, cuiner de La Llesca.

Es a dir que els clients de La Llesca podran seguir trobant una selecta i cuidada selecció de tapes, de torrades, carns a la brasa, pernil ibèric... Una carta farcida de productes de qualitat dintre d'una cuina casolana i sense sorpreses... Bé, això tampoc és del tot cert. De tant en tant es van incorporant nous productes i nous plats que sí que sorprendran a més d'un en tastar-les. Cristian Barrero ens recorda, per exemple, que tenen un "chuletón" de quilo que deixen reposar ni més ni menys que 30 dies... I que és una delícia...

 

La Llesca, el mesón de sempre, però renovat
comentaris