21.09.2020 |
clicama

La Llar d'en Tariel, cuina tradicional amb tocs moderns

Rambla de Pompeu Fabra, 42 Tel. 93 570 05 46
La Llar d'en Tariel, cuina tradicional amb tocs moderns

La Llar d'en Tariel és un restaurant familiar que ofereix a tots els molletans una cuina tradicional i mediterrània amb tocs moderns i d'actualitat. El restaurant obert des de fa tres anys a la Rambla Pompeu Fabra, ofereix als seus clients una àmplia carta de carns fetes a la brasa de carbó, però també plats de peix i marisc. Cuina ben el·laborada amb un polsim de modernitat.

Encara que La Llar d'en Tariel és una braseria i no falten les botifarres, el llom, les costelles o un entrecot al gust, el peix està present en tots els menús. Fins i tot ofereixen als seus clients mariscades que estan tenint un gran èxit.

Fidel a la seva vocació familiar La Llar d'en Tariel té un espai pensat pel gaudi dels més petits i al marge dels seus menús de setmana i cap de setmana adreçats als adults també té una carta pensada pels més menuts.

La carta és àmplia i permet acontentar als gustos més diversos. La Teresa Tariel ens explica que els seus menús – siguin de setmana o cap de setmana- es van renovant i incorporen productes diferents en funció de les temporades. Ara mateix, arriben els productes de la tardor, entre ells els bolets.

Bon menjar, amb molta varietat on triar, a uns preus molt ajustats, què més es pot demanar?

 

 

La Llar d'en Tariel, cuina tradicional amb tocs moderns
comentaris