10.07.2020 |
clicama

L'Art del Cosir, la nova costura creativa

C. Antònia Canet, 16 – Tel. 93 488 69 52
L'Art del Cosir, la nova costura creativa

T'agradaria aprendre a realitzar els teus complements de punt o ganxet, entre d’altres? Sentir-te únic portant els complements més creatius? Doncs estàs de sort perquè la nostra ciutat disposa d’un establiment dedicat a la merceria tradicional i a la merceria creativa.

 


Estem parlant de l'Art del Cosir, que ara fa un any que va obrir les seves portes a Mollet i enguany celebra el seu primer aniversari amb una acollida immillorable entre la ciutadania.

 


A l'Art del Cosir ofereixen tallers entre setmana, tant pel matí com per la tarda. Alguns dels tallers que es desenvolupen són: tallers de mitja, ganxet, patchwork, boixets o punt de creu i brodats.   Visita la botiga per consultar els horaris i apuntar-te al curs que més s’adapta a les teves preferències.

 


A la botiga, situada al carrer Antònia Canet, pots trobar els productes que necessitis per a realitzar les peces que més desitgis: una gran varietat de llanes, teles per realitzar patchwork, tot tipus de drapets i les eines indispensables per a realitzar punt de creu o boixet. A banda de tots els tipus de materials com fils, agulles, vetes, gomes, cremalleres i botons, entre d’altres.

 


I si vols crear peces de roba adaptades a les teves preferències, visita'ls, realitzen qualsevol tipus d'arranjament.

 

L'Art del Cosir, la nova costura creativa
comentaris