24.02.2020 |
clicama

L'Ajuntament de Parets convoca una nova oferta de Plans d'Ocupació

L'oferta és per 4 places
L'oferta és per 4 places
L'Ajuntament de Parets convoca una nova oferta de Plans d'Ocupació

L'Ajuntament de Parets convoca una nova oferta de Plans d'Ocupació. A partir d'avui dijous i fins al dia 15 de juny, els interessats podran presentar la seva sol·licitud per participar en la convocatòria dels perfils demandats: 2 joves universitaris, 1 enginyer i 1 orientador laboral. Després de les vacances d'estiu, l'Ajuntament tornarà a convocar més places. Les bases íntegres de cada perfil es podran veure a www.parets.cat.

A més, actualment s'estan incorporant de manera gradual les 36 persones seleccionades per cobrir els perfils de conserge, auxiliars de la llar, operaris de manteniment, pintors, operaris de neteja, oficial de neteja, dinamitzador, assessor horticultor, informadors d'ajuts energètics, administratiu, dinamitzador juvenil, tècnic en Benestar Social i tècnic en edificació.

Les persones que ocupen un Pla d'Ocupació mitjançant el Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP), treballen durant un temps determinat fent tasques a l'Ajuntament, mentre segueixen en la recerca activa de feina i formació.

El Servei Local d'Ocupació de Parets promou la inserció de persones en situació d'atur al món laboral i ha gestionat 2.600 ofertes de feina en 10 anys.

Comentarios