21.01.2021 |
clicama

L'encesa de llums, la Vespreda i el Mercat Nadalenc enceten a Mollet la campanya de Nadal

Fins el 5 de gener s'han programat més de 50 activitats a la ciutat

Ajuntament i botiguers impulsen la campanya de Nadal
Ajuntament i botiguers impulsen la campanya de Nadal
L'encesa de llums, la Vespreda i el Mercat Nadalenc enceten a Mollet la campanya de Nadal

L’Ajuntament i els comerciants han presentat aquest dimarts la campanya de Nadal 2017 que un any més tornarà a omplir tots els racons de Mollet del Vallès amb una cinquantena d’actes des de l’1 de desembre fins el 5 de gener. La campanya arrenca aquest mateix divendres amb l’Encesa de llums, la projecció d’un videomapping, La vesprada i el Mercat Nadalenc

Concretament, la campanya començarà amb l’encesa de llums i l’ambientació musical, tant a La casa del Tió situada a la Masia de Can Borrell, on també hi haurà una xocolatada infantil, com als principals eixos comercials de la ciutat.

També aquest divendres, la Plaça Prat de la Riba acollirà un videomapping anomenat Màping POE que es projectarà a la façana de l’antic ajuntament. Aquest espectacle visual es una creació, entre d’altres, de l’artista molletà Sito Ruiz, i està inspirat en el poema “El Corb” d’Edgar Allan Poe. La projecció s’anirà alternant a les 19, 20, 21 i 20 hores amb el videomapping  “La casa màgica” que es va projectar ara fa dos anys. El propòsit es donar l’oportunitat de veure’l a aquells que no van poder fer-ho en el seu moment.

Per la regidora de Cultura i Comerç, Mercè Pérez, un any més, es tracta de barrejar “comerç, cultura i ciutat”. Mercè Pérez també ha volgut agrair “la implicació del nostre teixit comercial com posa de manifest, per exemple, que gairebé un centenar de comerços de la ciutat us heu adherit a la plataforma Ofer.cat i a la campanya posa al dia el teu negoci on us oferim eines digitals per promocionar i vendre els vostres productes”.

En aquest sentit, per l’alcalde Josep Monràs, “seria erroni no aprofitar els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies, però aquest ús que podem fer no es incompatible amb el comerç de proximitat. Un comerç que intensifica les relacions personals, que dona vida, dinamisme i activitat a la ciutat i que, fins i tot, genera ocupació”.

Monràs també ha volgut aprofitar l’inici d’aquesta campanya per “enviar un missatge d’optimisme, esperança i solidaritat i convidar a tots els ciutadans i ciutadanes de Mollet i de la comarca a que gaudeixin de la nostra ciutat durant aquestes festes”.

Entre la cinquantena d’activitats, destacar també una nova edició del mercat nadalenc de Prat de la Riba que, des de divendres fins diumenge, i amb la intenció de donar una imatge semblant a les fires gastronòmiques del nord d’Europa, tornarà a aplegar parades de menjar, beure o d’ornaments nadalencs, o la Fira del Regal que es durà a terme a la Rambla Balmes del 15 al 17 de desembre. 

Així mateix, per facilitar l’accés als eixos comercials, es tornaran a oferir tiquets de 30 minuts d’aparcament gratuït a les zones blaves. 

L'encesa de llums, la Vespreda i el Mercat Nadalenc enceten a Mollet la campanya de Nadal
comentaris