21.09.2020 |
clicama

L’atur baixa de nou a Mollet el novembre

Va disminuir en 56 persones el passat novembre després de diversos mesos d’increments
L’atur baixa de nou a Mollet el novembre

El mes de novembre, a la nostra comarca s’ha registrat un total de 21.613 persones apuntades a les Oficines de Treball, 200 persones menys que en el mes d’octubre. Aquesta xifra representa una disminució en termes relatiu del 0,92%. Mollet ha estat aquest mes una de les poblacions on més ha baixat l’atur a la comarca. En total 56 persones han abandonat les llistes de l’atur que ara es queden en 3.189 demandants de feina.
Tot i que amb relació a l’any passat, l’atur de novembre de 2019 s’ha incrementat amb la xifra absoluta de 75 persones més al conjunt del Vallès Oriental, Mollet es manté en termes interanuals com una població on es crea ocupació encara tot i el clar alentiment que hi ha arreu. Concretament aquest mes de novembre a Mollet hi havia 50 persones aturades menys que no ara fa un any.

Aquest mes de novembre, a Mollet i al conjunt del Vallès Oriental, es trenca una tendència que va començar el passat mes de juliol d'augment de les persones que demanen feina. Aquesta tendència és molt diferent de l'observada al conjunt de Catalunya i Espanya on l’atur tendeix a pujar.

A Catalunya, l’atur ha sumat al novembre 390.182 persones, el que suposa un increment del 0,75% (2.915 persones de més) respecte del mes d’octubre. El novembre de 2018 es va tancar amb 394.405 persones, 4.223 persones de més amb relació a aquest any.

L’atur baixa de nou a Mollet el novembre
comentaris