09.03.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet es farà càrrec de totes les despeses de la il·luminació nadalenca

Serà una de les accions destinades a impulsar el comerç local al llarg de la campanya de Nadal
encesa-nadal2
L’Ajuntament de Mollet es farà càrrec de totes les despeses de la il·luminació nadalenca

L’Ajuntament de Mollet es farà càrrec de totes les despeses derivades de la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat. Aquesta és una de les novetats de la campanya de Nadal que l’Ajuntament de la ciutat està començant a treballar amb les associacions de comerciants de la ciutat. Tradicionalment la despesa de la il·luminació nadalenca era compartida entre les diferents agrupacions de botigues i l’Ajuntament de la ciutat. Aquest any s’ha introduït aquest canvi a causa del fort impacte que sobre el comerç local està tenint l’epidèmia de Covid-19 i que ha implicat pèrdues econòmiques per la majoria d’establiments.
L’Ajuntament explica que el propòsit de les trobades amb els comerciants és dissenyar una programació nadalenca a la ciutat que “doni suport i visibilitat al teixit comercial de la ciutat”. Això sí, ajustada als condicionants, i les restriccions derivades de la pandèmia.
En aquest sentit ja avencen que campanya de Nadal que s’ha començat a planificar serà “més continguda que altres anys”, però preveu organitzar activitats i accions per al foment del comerç molletà, com ara la ja mencionada de la il·luminació dels carrers i altres com “el repartiment de cartes i bústies per recollir les cartes als Reis Mags i d’altres elements que s’estan acabant de dissenyar perquè Nadal arribi als carrers i comerços de la ciutat i que s’aniran concretant durant les pròximes setmanes”.
A la reunió mantinguda també s’ha comentat que s’està treballant per fer un pas més al directori de CompraaMollet, del qual ja en formen part 100 comerços de la ciutat i que posa en contacte comerços i clients amb la creació d’un portal per a facilitar que els comerços de Mollet puguin realitzar vendes en línia amb repartiment a domicili.
La regidora de Comerç, Mercè Pérez, ha volgut “agrair com sempre la bona predisposició i ganes de treballar per la ciutat del comerç de la ciutat. A la reunió he sentit els seus neguits per la situació que estem vivint, però també la seva il·lusió i ganes de treballar i col·laborar.” I ha afegit que “la campanya de Nadal d’enguany no podrà ser com la d’altres anys per la Covid-19, però la treballarem amb moltes ganes i il·lusió i de la mà del comerç de la ciutat perquè sigui tan fantàstica com sempre”.
Per altra banda l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, fa una crida “a donar més suport que mai al nostre comerç local i de proximitat de la nostra ciutat, en aquests moments tan difícils. Encoratjo als nostres veïns i veïnes a gaudir de la millor manera possible, amb seguretat i responsabilitat, de la nostra ciutat i del nostre teixit de proximitat. Tots i totes podem trobar tot el que necessitem a Mollet i més ara que s’apropen unes dates tan il·lusionants i solidàries com són les festes nadalenques”. 

L’Ajuntament de Mollet es farà càrrec de totes les despeses de la il·luminació nadalenca
comentaris