01.03.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet contracta cinc joves inscrits a Garantia Juvenil

IMG_3158---Còpia
L’Ajuntament de Mollet contracta cinc joves inscrits a Garantia Juvenil

Aquest dimarts al matí, el consistori molletà ha presentat cinc joves contractats a jornada completa, durant sis mesos i en règim de pràctiques remunerades. Una de les prioritats de l’Ajuntament de Mollet és oferir experiències laborals al jovent que serveixin de “trampolí per entrar al mercat laboral”.

L’Ajuntament de Mollet ha contractat cinc joves molletans amb cicles formatius de grau mitjà i superior en gestió administrativa. Els tres nois i dues noies contractats estan inscrits en el programa Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur entre el jovent.

En la presentació, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha destacat l’esforç de l’Ajuntament en generar ocupació. Monràs ha subratllat que, actualment, “hi ha un centenar de persones que treballen a Mollet en diferents plans d’ocupació” i que en un any hi ha hagut “400 persones menys que busquen feina, és a dir, que estan ocupades”.

El regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, ha explicat que, a partir d’avui, els cinc joves contractats donaran suport administratiu en diferents àrees de l’Ajuntament.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Fons Social Europeu.

L’Ajuntament de Mollet contracta cinc joves inscrits a Garantia Juvenil
comentaris