21.09.2020 |
clicama

L’Ajuntament ja ha pagat les nòmines d’octubre als treballadors d’Expertus

Els treballadors subcontractada per l’Ajuntament per la neteja dels equipaments municipals van deixar de cobrar el mes passat
L’Ajuntament ja ha pagat les nòmines d’octubre als treballadors d’Expertus

L’Ajuntament de Mollet ha informat aquest dijous  que ja ha fet efectiu el pagament de les nòmines d’octubre que l’empresa  Expertus contractada per la neteja dels equipaments municipals i de les consergeries de les instal·lacions esportives no ha pagat als seus treballadors.

Ara fa just una setmana que l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, es va reunir  amb el comitè d’empresa de la companyia Expertus Multiservicios SA i els va comunicar que l’Ajuntament havia trobat una solució per poder fer directament el pagament de les nòmines endarrerides de l’octubre. Fa uns dies els treballadors molletans d’aquesta empresa la van denunciar al jutjat de Mollet per aquest impagament.

Josep Monràs va explicar  que, després d’un treball intens de tots els serveis municipals “hem trobat el procediment administratiu per poder fer front a les nòmines d’octubre del conjunt de treballadors i treballadores partir de la setmana que ve”.

L’alcalde de Mollet del Vallès va dir que des de l’Ajuntament se seguirà treballant perquè, en els pròxims mesos, el personal del contracte de neteja i de consergeria de les instal·lacions esportives puguin continuar cobrant les seves nòmines “fins que no fem una altra licitació d’una altra empresa perquè es faci càrrec del conjunt de treballadors i treballadores”.

El grup d'empreses multiserveis Expertus, amb seu a Sant Cugat de Vallès i més de 8.000 treballadors (entre plantilla i contractes gestionats), ha presentat fa uns dies preconcurs de creditors als jutjats de Barcelona, segons van informar la setmana passada diversos mitjans, perquè no pot fer front ni als seus pagaments ordinaris -Nòmines, quotes de la Seguretat Social i impostos- ni a les seves obligacions financeres. El deute total puja a uns 60 milions d'euros, dels quals dues terceres parts són amb la banca.

L’Ajuntament ja ha pagat les nòmines d’octubre als treballadors d’Expertus
comentaris