28.03.2020 |
clicama

Kids & Us, Anglès des del primer any de vida

Avda. Llibertat, 28 Tel. 93 593 70 00
Kids & Us, Anglès des del primer any de vida

Kids&Us és una escola d'idiomes per nens que utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'anglès basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. En el que s’aprofita el període crític d’aprenentatge d’una llengua que tenim els humans, i que es comprèn entre els 0 i els 7 anys Per aquest motiu ofereixen cursos des del primer any de vida i fins als 19 anys, aproximadament. Cursos que s'ofereixen per edats, no per nivell, i en grups molt reduïts. Les classes dels més petits tenen un màxim de 5 alumnes i a partir dels 3 anys, i fins als 19, les classes són de 8 alumnes.

El mètode, ens expliquen, fa que els nens adquireixin de forma molt ràpida una potent expressió i comprensió oral en Anglès.


Kids & Us Mollet, que ja fa sis anys que funciona ofereix a més a més Casals temàtics en períodes no lectius. Per Nadal, per exemple, oferiran un Casal de 4 dies i quatre hores per jornada centrat en aquestes festivitats.

Comentarios