06.06.2020 |
clicama

KdCarol, productes gurmet per regalar

c. Gaietà Ventalló, 7-9 Tel. 93 593 65 02
KdCarol, productes gurmet per regalar

Les festes nadalenques s'acosten i amb elles sorgeix novament la pregunta de tots els anys. Què regalar per un amic invisible? Què portar a un sopar amb amics? Com sorprendre a la família?

A KdCarol del carrer Gaietà Ventalló s'han especialitzat en un seguit de productes gurmet, amb una variada gamma de preus, que són sempre un motiu de sorpresa i de curiositat en qualsevol esdeveniment... Qui ha tastat unes figues recobertes de xocolata negra? I una cervesa amb gust de cireres? Aquests són alguns dels molts detalls gastronòmics que es poden trobar a KdCarol i que són ideals per quedar bé en qualsevol ocasió.


Un gran assortit de productes sorprenents que ara amb motiu de les festes nadalenques s'enriqueixen amb torrons, dolços, polvorons i una gran varietat de pannetones que cal encarregar.
Però kdCarol, com ens explica la seva propietària, Carolina, no ven productes només per "pecar", sinó també del tot saludables, per "picar" a qualsevol hora. La botiga ofereix als veïns de Mollet més de 100 varietats de tes i infusions i productes sense gluten, com galetes, o rebosteria que cal encarregar.

KdCarol, productes gurmet per regalar
comentaris