02.04.2020 |
clicama

Judith Casas Estilistes, qualitat i professionalitat al teu abast

Av. Rafael Casanova, 12 - Tel. 935707524
Judith Casas Estilistes, qualitat i professionalitat al teu abast

Judith Casas Estilistes és un negoci especialitzat en perruqueria, estètica i tractaments situat al centre de la nostra ciutat. Allà trobaràs un equip jove, dinàmic i molt ben format, que amb els seus 8 anys d’experiència en el negoci, et faran sentir la qualitat i professionalitat des del primer moment.

 


Els serveis que ofereixen són molt variats. Els serveis de perruqueria són unisex i treballen amb diferents estils i estan especialitzades en núvies i en recollits per a festes. La seva filosofia és que la gent tingui qualitat al seu cabell. Com a esteticistes ofereixen tractaments facials i corporals, amb una gran varietat de productes i preus. També ofereixen serveis de manicura, pedicura i depilació, tant masculina com femenina. A més, ofereixen serveis d’estètica com el maquillatge o massatges.

 


Actualment el negoci està creixent i aviat obriran serveis especialitzats per al públic masculí com tall de cabell especialitzat o barberia.

 


Si vols gaudir de la bona qualitat que ofereix Judith Casas Estilistes no dubtis en posar-te en contacte amb ells i concertar hora prèviament dins del seu horari: de dimarts a dijous, de 9h a13h i de 15h a20h; divendres de 9h a20h i dissabtes de 8h a14h; diumenges i dilluns és tancat.

 

 

Comentarios