24.09.2020 |
clicama

Jovi, la pizza artesana de debò

c. Anselm Clavé, 13 - Tel. 93 570 57 39
Jovi, la pizza artesana de debò

El Jovi és una pizzeria-creperia que porta instal·lada a Mollet des de l'any 1985. Una llarga trajectòria centrada en una ferma proposta de pizzes artesanes elaborades amb forn elèctric de pedra i amb productes de màxima qualitat.
A la Pizzeria Jovi això són més que paraules: les pizzes es fan manualment, d'una a una, sobre una base d'una farina especial, i amb ingredients de primera. Utilitzen mozzarelles 100% de vaca i el tomàquet és natural. El seu secret per oferir les pizzes més saboroses és, a més dels ingredients, és donar a cada pizza el temps just que necessita de cocció.

L'altre plat estrella de l'establiment són les crepes, tant dolces com salades. Els clients poden escollir entre una trentena de saldades i una trentena de dolces realitzades al moment i, fins i tot, combinar-les al gust per obtenir la crepe desitjada.

Al Jovi disposen, a banda del saló interior, de terrassa que està situada al Parc de les Pruneres, un lloc ideal per desconnectar de la rutina diària mentre gaudeixes d'una bona estona o mentre la canalla juga al parc.

Jovi, la pizza artesana de debò
comentaris