10.07.2020 |
clicama

Inauguració de les noves instal·lacions de Fresgrup

Inauguració de les noves instal·lacions de Fresgrup

El passat dissabte 18 de maig Fresgrup Obres i Serveis, SLU, empresa de reformes, construcció i manteniment de Mollet del Vallès va inaugurar les seves noves instal·lacions a una nau industrial situada al carrer Metal·lúrgia, 7, a la zona de la Farinera. A la inauguració va assistir l’alcalde del municipi, Josep Monràs, per donar suport al negoci local. A la foto José Fresco, Gerent de Fresgrup amb l'alcalde de Mollet Josep Monràs.
L’empresa Fresgrup Obres i Serveis, SLU, amb més de 30 anys d’activitat, dóna amb aquest canvi un important pas en la seva trajectòria empresarial, ja que abans ocupava un petit local al carrer Monturiol de Mollet.

Fresgrup Obres i Serveis, SLU realitza reformes integrals en habitatges, locals comercials, negocis ... així com construccions d'habitatges unifamiliars, manteniments i treballs en comunitats de veïns, en definitiva tot el relacionat amb la construcció.

L'empresa facilita tot el necessari per a la reforma integral del seu habitatge des d'un estudi de decoració i disseny, fins a l'execució de tota mena d'instal·lacions i acabats. Treballen amb contracte d'obra, de manera que abans de començar deixem estipulats els termes, terminis, qualitat i garantia.

www.fresgrupobresiserveis.com

Inauguració de les noves instal·lacions de Fresgrup
comentaris