22.08.2019 |
clicama

Immobiliària Mollet trasllada la seva seu

Anselm Clavé, 65 (cantonada carrer del Sol) - Tels. 619 18 96 41 619 18 85 64 – 93 57 921 80 - www.inmobiliariamollet.com
Immobiliària Mollet trasllada la seva seu

Immobiliària Mollet ha canviat la seva ubicació per instal·lar-se en un nou espai molt més ampli, funcional, lluminós i amb més sales de treball perquè el client gaudeixi de més privacitat i un tracte més proper i personalitzat.  Al juliol de l’any passat Dolly i Rocío, dues molletanes amb una gran trajectòria al sector immobiliari, van decidir emprendre camí en un nou negoci a la ciutat. “Des d’aleshores l’acollida ha estat immillorable. És molt satisfactori trobar exactament allò que el client necessita i la nostra àmplia experiència ens ajuda a fer-ho”, explica la Rocío. De la seva banda, Dolly afegeix que “el més gratificant és veure felicitat en el rostre dels nostres clients”. L’ampli coneixement del territori i els nombrosos contactes per cercar diferents tipus d’immobles fan que els clients sempre trobin a Immobiliària Mollet allò que busquen.

 


A més, a banda de trobar l’espai que necessites per llogar, comprar o vendre, a Immobiliària Mollet també t’ajuden a solucions qualsevol problema relacionat amb l’immoble el més ràpidament possible, j a siguin documents oficials (certificats, cèdules, taxacions, informes, etc), projectes tècnics per a l’obtenció de la llicència municipal i pressupostos per a l’ execució de treballs de reforma obra nova.

 


Si estàs pensant en arrendar, comprar un immoble o reformar el teu, visita la Immobiliària Mollet, t’esperen!

 

 

Comentarios