11.07.2020 |
clicama

Idneo de Mollet anuncia que contractarà un centenar d'enginyers durant aquest any

Idneo de Mollet anuncia que contractarà un centenar d'enginyers durant aquest any

L’empresa de Mollet Idneo, companyia tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d'alt valor afegit per als sectors de mobilitat, tecnologia mèdica i la Internet de les coses, ha anunciat que té previst contractar un centenar d'enginyers durant el 2019.

“Les noves incorporacions aniran destinades a cobrir posicions d'alt valor afegit de sectors com la mobilitat, les tecnologies mèdiques i la Internet de les coses, amb projectes punters per a companyies de referència en l'àmbit mundial vinculats, per exemple, al cotxe connectat i autònom o al desenvolupament d'equipaments mèdics per al diagnòstic de malalties”, expliquen des de l’empresa molletana.
La majoria de noves feines principalment s'ubicaran al Centre Tecnològic de Mollet del Vallès, tot i que també es cobriran llocs en l'àmbit internacional i "in company" en clients de primer nivell.
Aquestes contractacions, expliquen des d’Idneo, tenen l'objectiu de donar resposta a l'important creixement que està experimentant la companyia, amb seu central a Mollet del Vallès (Barcelona), oficines a Silicon Valley (Estats Units), abast global i més de 400 empleats en l'actualitat, també coneguts com a "Dreammakers" (creadors de somnis).

En paraules de Raúl Lucas, CEO d'Idneo, "es tracta d'una molt bona oportunitat de formar part d'una companyia tecnològica única pel seu caràcter multisectorial i per la seva nova manera d'entendre l'enginyeria, creant solucions que millorin la vida de les persones, mitjançant el desenvolupament de tecnologia per a la mobilitat, la connectivitat i el sector mèdic. La nostra filosofia 'Are you an engineer or a Dreammaker?' I la nostra nova visió de l'enginyeria no només es reflecteixen en les nostres solucions sinó en la nostra manera de treballar i d'afrontar els reptes".

Idneo ofereix un gran suport en el desenvolupament del pla de carrera professional dels seus empleats, amb la possibilitat de mobilitat internacional i programes de formació.

Idneo de Mollet anuncia que contractarà un centenar d'enginyers durant aquest any
comentaris