25.09.2020 |
clicama

GRUPO TIRDI, especialistes en eficiència energètica

c. Onze de Setembre, 32 LOCAL 2 – Tel. 93 579 84 15/93 119 08 52
GRUPO TIRDI, especialistes en eficiència energètica

Grupo Tirdi és una empresa instal·ladora de Mollet especialitzada en eficiència energètica i en energies renovables fins al punt que proposen als seus clients adequar els seus negocis o habitatges fins a aconseguir l'objectiu de la despesa zero.

"En trobem el problema que hi ha moltes llars amb tancaments molt deficients, i això afecta tant a l'hora de refredar-los com d'escalfar-los", ens explica José Miguel López del Grupo Tirdi. Un bon aïllament d'un espai fa que el seu consum energètic baixi dràsticament.

Per aquest motiu, en reformes d'espais el primer que fan és mesurar amb una càmera Termogràfica els tancaments per veure per on "s'escapa" l'energia.

La combinació de les millores dels aïllaments amb l'ús d'energies renovables, amb una adaptació personalitzada per cada cas, és el que permet acostar-se a aquest consum energètic zero.

El Grupo Tirdi va iniciar la seva activitat com a instal·ladors convencionals el 2001, però des del 2010 varen decidir canviar la seva estratègia i apostar per convertir-se en especialistes en eficiència energètica en les llars i negocis i en fer arribar a tots ells les energies renovables.
"Hi ha molta incultura entorn de les renovables. A l'escola, als mitjans no es parla prou de la seva importància i per això hi ha moltes coses que no s'entenen", ens diuen des de Grupo Tirdi.

 

GRUPO TIRDI, especialistes en eficiència energètica
comentaris