21.10.2020 |
clicama

El Govern de Mollet acosta el mercat no alimentari al centre i autoritza les parades al carrer Ramon Casas

El Govern de Mollet acosta el mercat no alimentari al centre i autoritza les parades al carrer Ramon Casas

El govern de Mollet ha modificat parcialment la seva decisió sobre la ubicació del mercat setmanal no alimentari i l’acostarà al centre de la ciutat. Segons ha anunciat aquest divendres la ubicació per a la totalitat de les parades del tèxtil i la llar del mercat setmanal a partir del dimarts 14 de juliol, serà el lineal format pels carrers Ramon Casas (el carrer del Parc de Les Pruneres), carrer de les Ordidores (al costat del Pavelló de Riera Seca) i l’avinguda de Rabassaires. Cal recordar que el carrer de Ramon Casas forma part de les ubicacions que ja ocupaven molts paradistes del mercat setmanal. Aquest és el punt on es van desplaçar molts marxants de Gaietà Vínzia quan es van iniciar les obre en aquest carrer.


Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, la nova ubicació del mercat setmanal és el resultat que “s'ha comprovat tècnicament que la ubicació compleix amb totes les mesures de seguretat i un cop escoltades les propostes de l'AVV de Riera Seca i dels mateixos paradistes”.


Expliquen que un cop valorada tècnicament la proposta d'ubicació del mercat a Av de les Teixidores de l'Associació de Veïns i Veïnes de Riera Seca, s'ha comprovat “que no era viable, perquè donada les característiques del carrer (badens, contenidors...) no es podrien ubicar la totalitat de les parades”
Per altra banda afirmen que alguns paradistes del mercat havien contactat amb l'Ajuntament de Mollet del Vallès per demanar que el mercat s'ubiqués també al carrer Ramon Casas perquè estigués una mica més a prop del centre.


“L'Ajuntament ha estat estudiant tècnicament aquesta proposta que garantís tant el compliment de la normativa, com el millor servei per a paradistes i usuaris del mercat, així com preservar seguretat de tothom i no entorpir la mobilitat dels veïns i veïnes del barri, atenent la petició d'alguns dels paradistes que han contactat amb el consistori”, diuen.


D’acord amb les últimes disposicions de l’Ajuntament, tota la zona estarà vallada i les parades tindran una amplada màxima de 5 metres com a màxim. També mantenen la proposta d’eximir als marxants de la taxa fins a l'1 d'octubre.

El Govern de Mollet acosta el mercat no alimentari al centre i autoritza les parades al carrer Ramon Casas
comentaris