02.06.2020 |
clicama

Generali Mollet, la diferència és el servei

c. Gallecs, 75 Local 10 Tel. 93 760 50 27
Generali Mollet, la diferència és el servei

Generali és una de les marques líders en l'àmbit mundial en el camp de les assegurances. L'empresa, fundada el 1831 – i establerta a Espanya des de 1834-, és, per exemple, l'asseguradora que més assegurances de vida té a Europa. Generali ofereix tot el ventall possible: assegurances de vida, d'empresa, comerç, de llar, de cotxe...
Sota aquest paraigua protector, i amb aquesta important oferta, des del passat 2 de novembre, funciona a Mollet una oficina d'assegurances exclusiva de la marca. Generali Mollet, al carrer Gallecs, però afegeix un valor afegit a aquesta enorme cartera de serveis: experiència i un tracte personalitzat amb el client.
Els impulsors de Generali Mollet, la Virgínia i l'Ismael, tenen 25 anys d'experiència en la venda d'assegurances i ofereixen un servei molt proper al client. "Nosaltres més que clients tenim amics...", explica la Virgínia. Això implica, per exemple, que els atenen sempre que cal... No tothom té el Whatsapp del seu gestor com és el cas de molts dels clients de Generali Mollet.

Generali Mollet, la diferència és el servei
comentaris