17.06.2019 |
clicama

Euromed inaugura a Mollet un nou edifici de laboratoris d’innovació i desenvolupament

Euromed inaugura a Mollet un nou edifici de laboratoris d’innovació i desenvolupament

Euromed ha inaugurat aquest dijous a Mollet un nou edifici de laboratoris d’innovació i desenvolupament. La inauguració del nou edifici d’Euromed  ha anat a càrrec  de la primera tinenta d’Alcaldia i responsable de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mollet, Mireia Dionisio; del director general d’Euromed, Xavier Roig; de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Matilde Villarroya, i del president de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental, Carles Ayats.

Durant l’acte, Mireia Dionisio ha assegurat que “estem molt contents que hi hagi empreses d’aquesta grandíssima qualitat a la ciutat, que confiïn a mantenir-se a Mollet i que generin llocs d’ocupació”.

Al nou edifici hi ha els laboratoris i té una superfícies de 1.700 m2. És lluminós, ampli, amb espais oberts i sostenible. Xavier Roig ha explicat que “té una forma orgànica, amb la forma de fulla vista des de l’aire; és un edifici prou simbòlic i que fa un canvi corporatiu de la companyia”.

La inversió ha estat de 3 milions d’euros i s’han contractat 5 nous treballadors. En aquest sentit, Carles Ayats ha destacat que “sempre es parla que es creen llocs de treball però que no són de qualitat; precisament aquestes empreses sí que fan que aquests llocs de treball siguin d’extrema qualitat perquè en un laboratori hi trobem tot tipus de professionals”.

Euromed és a Mollet del Vallès des de fa gairebé 50 anys, produeix extractes vegetals per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris, i és referent mundial en alguns productes. Matilde Villarroya ha subratllar que “des del departament d’Indústria de la Generalitat ens posem al costat de qualsevol empresa que ens necessiti”.

El 97% de la producció de la companyia s’exporta a més de 35 països i disposa de seus a Alemanya, França i els Estats Units. El grup va facturar 57 milions d’euros l’any 2017 i te previst incrementar les seves vendes en més d’un 10% aquest any.

Comentarios