22.02.2020 |
clicama

Euromed inaugura a Mollet un nou edifici dedicat a la innovació

 

Euromed inaugura a Mollet un nou edifici dedicat a la innovació

L'empresa de Mollet Euromed inaugura la pròxima setmana un nou edifici dedicat a la innovació i desenvolupament de nous productes.

Al nou edifici de l'empresa del Polígon de Can Magarola hi ha els laboratoris i té una superfície total de 1.400 m². És lluminós, ampli, amb espais oberts, sostenible i, des de l'aire, recorda la forma orgànica d'una fulla. La inversió ha estat de 3 milions d'euros i s'han contractat cinc nous treballadors.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Dionisio, l'han visitat aquest divendres matí de la mà del director general d'Euromed, Xavier Roig, el director financer, Josep Maria Albert, i el responsable de compres, Manuel Collado. Els tres els han acompanyat en la visita a les noves instal·lacions.

Roig ha explicat que el 30% dels 140 treballadors del grup a la ciutat són del Baix Vallès i que Mollet del Vallès "és ideal, perfecte, a nivell logístic" perquè està molt ben comunicada. Xavier Roig confia en "continuar creixent a Mollet per ampliar la nostra activitat".

Per la seva banda, l'alcalde Josep Monràs s'ha declarat "impressionat" amb les noves instal·lacions d'una empresa que es "consolida a Mollet amb ocupació de qualitat". Monràs ha afegit que, precisament, "la funció de l'Ajuntament de Mollet "és facilitar i agilitar les consolidacions de les empreses al municipi".

Euromed, instal·lada a Mollet des de 1971, produeix extractes vegetals per a la indústria farmacèutica i de complements alimentaris, i és referent mundial en alguns productes.

El 97% de la producció de la companyia s'exporta a més de 35 països i disposa de seus a Alemanya, França i als Estats Units. El grup va facturar 57 milions d'euros l'any 2017 i té previst incrementar les seves vendes en més d'un 10% aquest any.


Comentarios