02.04.2020 |
clicama

Estudi Pilates, corregeix la teva postura i millora el teu dia a dia

c. Lluís Duran, 7, 1r 1a - Tel. 654 10 87 72
Estudi Pilates, corregeix la teva postura i millora el teu dia a dia

Amb més de 20 anys d’experiència en el món del Pilates i 3 anys de trajectòria a Caldes de Montbuí, l’Estudi Pilates va arribar a Mollet ara fa un any i mig i la seva professionalitat, els múltiples materials i màquines especialitzades de les que disposen i el seu tracte personalitzat segons les necessitats de cada pacient, ha fet que l’establiment gaudeixi de prestigi en el sector.  

 


El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental creat a principis del segle XX per Josep Hubertus Pilates, qui va idear aquest mètode basant-se en el seu coneixement de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia i el ioga, unint el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació.  El mètode Pilates està pensat per a tot tipus de persones, ja siguin esportistes o persones sedentàries amb dolors musculars i manca de mobilitat.  El principal benefici del mètode Pilates és la millora de l’alineació postural i la correcció de mals hàbits que provoquen dolors. A més, aumentaràs la teva flexibilitat, agilitat, equilibri i coordinació de moviments, entre d’altres aspectes.

 


Si vols millorar la teva salut postural, posa’t en les mans de professionals qualificats del sector que disposen d’una llarga trajectòria professional i de la maquinaria necessària per realitzar els exercicis de la manera més eficient. A l’Estudi Pilates ofereixen classes individuals i de grups reduïts, adaptant-se al teu horari i a les teves necessitats. Visita’ls i informa’t sense compromís de com pots millorar la teva salut postural.

 

 

Comentarios