26.05.2020 |
clicama

Estilistes Excellence, nova gerència i nous serveis

C. Gallecs, 51-53 93 570 42 62
Estilistes Excellence, nova gerència i nous serveis

Des del passat 4 de juliol, Estilistes Excellence té una nova gerència i ofereix nous serveis. Aquest establiment del carrer Gallecs s'ha renovat per complet i ofereix tant els serveis de perruqueria com d'estètica. Cadascun d'aquests serveis tenen com a responsable a professionals avalades per anys d'experiència. Des de fa 3 anys, l’Alba Marquez, propiètaria de l’establiment de Mollet, en gestiona un altre a Barcelona.
Estilistes Excellence ofereix ara serveis com la cavitació, la fotodepilació, tractaments facials i corporals (per l'acne, reafirmant...), solàrium, mesoteràpia... En aquest darrer servei, són un dels pocs establiments de la ciutat que ho fan amb el sistema de micro agulles que ofereix més bons resultats.

Estilistes Excellence ofereix un servei personalitzat per cada clienta i ara mateix tenen interessants ofertes per donar a conèixer els nous serveis. Pel servei de mesoteràpia corporal ofereixen una promoció temporal a 25 euros, mentre que el mateix tractament fàcil en val ara mateix 35. En l'apartat de la perruqueria també han reajustat preus a la baixa i tenen interessants ofertes.
Estilistes Excellence no descuida la qualitat i ha incorporat a la seva oferta els cosmètics professionals de les empreses franceses Anessi  i de l'alemanya Klapp. Un nou motiu per anar-hi.

Estilistes Excellence, nova gerència i nous serveis
comentaris