24.02.2020 |
clicama

EMFO ofereix un seguit de cursos per trobar feina durant l’estiu

Al llarg dels mesos de calor les empreses de diferents sectors necessiten contractar personal a causa de l’increment puntual de feina

EMFO posarà la seva borsa de treballadors a disposició de les empreses
EMFO posarà la seva borsa de treballadors a disposició de les empreses
EMFO ofereix un seguit de cursos per trobar feina durant l’estiu

Estàs en atur i voldries treballar aquest estiu? El període de les vacances d’estiu és una de les millors de l’any per poder-ho fer. Al llarg dels mesos de calor les empreses de diferents sectors necessiten contractar personal a causa de l’increment puntual de feina o per substitucions de personal en període de vacances. A més a més les empreses valoren especialment els candidats que estan disposats a treballar en aquesta època de l’any, quan la majoria ja pensa en les vacances. Però per poder accedir a un d’aquests llocs de feina et demanaran en la majoria de les vegades que tinguis experiència o una formació específica.

Enguany l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), vol contribuir al fet que molts molletans puguin aprofitar aquestes oportunitats de temporada i inicia, a partir de la setmana vinent, una campanya formativa i informativa adreçada tant a les persones en situació d’atur com a les empreses amb necessitats de personal durant aquest període o per futures puntes de producció.

Des d’EMFO, expliquen, s’iniciaran diferents accions formatives adreçades a la ciutadania en situació d’atur per donar-los pautes per buscar feina específicament per la campanya d’estiu.

EMFO, més enllà d’això, serà activa en la recerca de feina i posarà a disposició de les empreses locals que cerquin treballadors una borsa de treballadors formats i especialitzats en diferents sectors. La campanya s’adreça a tots els sectors i negocis que cerquin personal per cobrir vacants o per necessitats de puntes de producció.

Comentarios